Leveringsvoorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN EN PRIVACYBELEID

 

 

 

PRIJZEN

 

Vermelde prijzen zijn in euro’s inclusief BTW. De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud, uitgevers kunnen de prijzen verlagen of verhogen.  We proberen de website zo actueel mogelijk te houden.

 

BESTELLEN EN BETALEN

 

Bestellen kan via de website, via het bestelformulier of middels een email. Het minimum orderbedrag is €5,00. Betalen kan via iDEAL, met een factuur, of wanneer u het artikel afhaalt in de winkel. Bij betaling middels een factuur verzenden wij het bestelde artikel direct nadat wij betaling hebben ontvangen. Bij betaling in de winkel kunt u ook betalen met een Boekenbon of VVV Cadeaubon (Irischeque).

 

LEVERING

 

Bestelde artikelen worden, mits leverbaar en voorradig, binnen 3 werkdagen geleverd. Het kan voorkomen dat een levering langer duurt, u krijgt dan bericht over de te verwachten levertijd. Mochten we een artikel niet meer kunnen leveren dan ontvangt u het eventueel betaalde aankoopbedrag retour.

 

VERZENDEN

 

De verzendkosten bedragen maximaal € 2,50 voor één boek, bij bestelling van meerdere boeken maximaal € 5,- . De verzendkosten van overige artikelen zijn variabel (het staat bij elk artikel duidelijk vermeld), met een maximum van € 5,00. Bij bestellingen boven de € 50,- verzenden we gratis binnen Nederland.

Bij bestellingen vanuit het buitenland geldt het tarief volgens TNT. De verzendkosten als vermeld bij uw bestelling zijn dan dus niet van toepassing (we kunnen dit helaas niet in ons systeem aanpassen) u ontvangt bericht over de juiste verzendkosten.

 

RETOURNEREN

 

Indien u een artikel niet wenst te behouden dient u dit binnen 14 kalenderdagen telefonisch of per email te melden. U kunt de artikelen binnen 14 kalenderdagen, mits in onbeschadigde staat en in de originele verpakking retourneren naar:

Boekhandel de Wijde Wereld

Folkingestraat 14

9711 JW Groningen

Het aankoopbedrag wordt dan z.s.m. aan u overgemaakt, de verzendkosten betaalt u zelf. Indien het de gehele bestelling betreft dan vergoeden we ook de kosten van de heenzending.

Controleer bij binnenkomst het artikel op beschadigingen. U kunt het eventueel beschadigde artikel  binnen 14 kalenderdagen kosteloos aan ons retourneren en ontvangt dan een gaaf exemplaar. We stellen het op prijs als u in dit geval even contact met ons opneemt (info@boekhandeldewijdewereld.nl of 050-3136266).
U kunt bij het uitoefenen van uw herroepingsrecht gebruik maken van het formulier ter herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

 

PRIVACYBELEID

Boekhandel de Wijde Wereld, gevestigd aan de Folkingestraat 14, 9711JW Groningen is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals aangegeven in deze privacyverklaring. Marike Prummel is de Functionaris Gegevensbescherming bij Boekhandel de Wijde Wereld.
We gebruiken uw naam en adres enkel voor het afhandelen en versturen van uw bestelling. Uw emailadres wordt gebruikt voor de bevestiging van uw bestelling, eventueel de factuur en indien nodig om u op de hoogte te houden van uw bestelling. Een eventueel verstrekt telefoonnummer kan worden gebruikt om informatie aan u te verstrekken over uw bestelling.
We versturen geen nieuwsbrieven. We verkopen uw gegevens niet door aan anderen, en verstrekken deze alleen aan derden indien nodig voor het verwerken van onze overeenkomst met u dan wel om te voldoen aan een wettige verplichting.
Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder deze toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over iemand jonger dan 16 jaar, neem dan contact met ons op via info@boekhandeldewijdewereld.nl
Uw gegevens worden 7 jaar bewaard (i.v.m. Belastingdienst).
Voor optimale beveiliging van uw persoonsgegevens is onze website voorzien van een SSL-certificaat.
Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht sluiten we een verwerkersovereenkomst, Boekhandel de Wijde Wereld blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
We maken gebruik van Google Analytics om het gebruik van de website te optimaliseren, deze site maakt gebruik van cookies. Google Analytics is gevestigd in de Verenigde Staten.
Boekhandel de Wijde Wereld neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die genomen worden door computersystemen of -programma's, zonder dat daar een mens tussen zit.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van deze gegevens door Boekhandel de Wijde Wereld en heeft u  het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens waarover wij beschikken aan u of een door u genoemde organisatie te verstrekken middels een computerbestand. Al het bovenstaande kunt u doen door een mail te sturen naar info@boekhandeldewijdewereld.nl
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Wel graag in deze kopie uw pasfoto, MRZ (strook met nummers onderaan uw paspoort), paspoortnummer en BSN (Burgerservicenummer) zwart maken. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen vier weken op uw verzoek.
We willen u er ook op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons

Boekhandel de Wijde Wereld neemt de beveiliging van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om verlies, misbruik, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Mocht u het idee hebben dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, dan kunt u contact opnemen met info@boekhandeldewijdewereld.nl
 

Boekhandel de Wijde Wereld

Folkingestraat 14

9711 JW Groningen

050-3136266

 

www.boekhandeldewijdewereld.nl

info@boekhandeldewijdewereld.nl

 

Kamer van Koophandel Groningen: 02035266

BTW (VAT): NL004735092B01

 

ING BANK:     t.n.v. Boekhandel de Wijde Wereld, Groningen

IBAN:            NL61INGB0004132771

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by webXpress