Leveringsvoorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN

 

 

 

PRIJZEN

 

Vermelde prijzen zijn in euro’s inclusief BTW. De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud, uitgevers kunnen de prijzen verlagen of verhogen.  We proberen de website zo actueel mogelijk te houden.

 

BESTELLEN EN BETALEN

 

Bestellen kan via de website, via het bestelformulier of middels een email. Het minimum orderbedrag is €5,00. Betalen kan via iDEAL, met een factuur, of wanneer u het artikel afhaalt in de winkel. Bij betaling middels een factuur verzenden wij het bestelde artikel direct nadat wij betaling hebben ontvangen. Bij betaling in de winkel kunt u ook betalen met een Boekenbon of VVV Cadeaubon (Irischeque).

 

LEVERING

 

Bestelde artikelen worden, mits leverbaar en voorradig, binnen 3 werkdagen geleverd. Het kan voorkomen dat een levering langer duurt, u krijgt dan bericht over de te verwachten levertijd. Mochten we een artikel niet meer kunnen leveren dan ontvangt u het eventueel betaalde aankoopbedrag retour.

 

VERZENDEN

 

De verzendkosten bedragen maximaal € 2,50 voor één boek, bij bestelling van meerdere boeken maximaal € 5,- . De verzendkosten van overige artikelen zijn variabel (het staat bij elk artikel duidelijk vermeld), met een maximum van € 5,00. Bij bestellingen boven de € 50,- verzenden we gratis binnen Nederland.

Bij bestellingen vanuit het buitenland geldt het tarief volgens TNT. De verzendkosten als vermeld bij uw bestelling zijn dan dus niet van toepassing (we kunnen dit helaas niet in ons systeem aanpassen) u ontvangt bericht over de juiste verzendkosten.

 

RETOURNEREN

 

Indien u een artikel niet wenst te behouden dient u dit binnen 14 kalenderdagen telefonisch of per email te melden. U kunt de artikelen binnen 14 kalenderdagen, mits in onbeschadigde staat en in de originele verpakking retourneren naar:

Boekhandel de Wijde Wereld

Folkingestraat 14

9711 JW Groningen

Het aankoopbedrag wordt dan z.s.m. aan u overgemaakt, de verzendkosten betaalt u zelf. Indien het de gehele bestelling betreft dan vergoeden we ook de kosten van de heenzending.

Controleer bij binnenkomst het artikel op beschadigingen. U kunt het eventueel beschadigde artikel  binnen 14 kalenderdagen kosteloos aan ons retourneren en ontvangt dan een gaaf exemplaar. We stellen het op prijs als u in dit geval even contact met ons opneemt (info@boekhandeldewijdewereld.nl of 050-3136266).
U kunt bij het uitoefenen van uw herroepingsrecht gebruik maken van het formulier ter herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

 

PRIVACY

 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het verwerken van uw bestelling. Deze gegevens worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld en zullen nooit aan derden worden verstrekt of openbaar worden gemaakt.

 

Boekhandel de Wijde Wereld
Folkingestraat 14

9711 JW Groningen

050-3136266

 

www.boekhandeldewijdewereld.nl

info@boekhandeldewijdewereld.nl

 

Kamer van Koophandel Groningen: 02035266

BTW (VAT): NL004735092B01

 

ING BANK:  4132771   t.n.v. Boekhandel de Wijde Wereld, Groningen

IBAN:          NL61INGB0004132771

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by webXpress